The Ordinary High Adherence Silicone Primer 30 ml
The Ordinary High Adherence Silicone Primer 30 ml
The Ordinary High Adherence Silicone Primer 30 ml

The Ordinary High Adherence Silicone Primer 30 ml

Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

The Ordinary High-Adherence Silicone Primer High-Adherence Blurring Surface Smoother and Primer - 30 ml Bu formül, matris, nemlendirici, bulanıklaştırma astarı olarak işlev görmekte ve daha uzun süre yapışan makyaj için bulanıklaştırıcı silikon kullanmaktadır

Formül ayrıca, gözeneklerin ve kusurların görünümünü azaltan, yağlı olmayan bir nemlendirici olarak da kullanılabilir

Talimatlar \nCilt bakım rejimindeki son adım olarak kendi başınıza veya makyaj astarı olarak kullanın

Malzemeler \nAqua (Su), İzodekil Neopentanoat, Dimetikon, Dimetikon / Bis-İzobütil PPG-20 Crosspolimer, Hidroksietil Akrilat / Sodyum Akrilloyldimetil Taurat Kopolimer, Isoheksadekan, Heksametildisiloksan, İzosetil-20-Cıo-CıoIoIdioluo, Disüloil Disüloil Disuoil DisuoIdioil Disüloil DisuoIdioluo! , Klorfenesin

 

ü ÜRÜN BARKODU; 769915190762

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir.Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA;Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR