Owens Alkol Bazlı El Solüsyonu 5 litre
Owens Alkol Bazlı El Solüsyonu 5 litre

Owens Alkol Bazlı El Solüsyonu 5 litre

Marka : Owens
Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

Alkol bazlı EL ALET HİJYENİ; Yüzme havuzu ayak yıkama bölümlerinde havuza girenlerin ayak mikroplarının hijyeninde, Gıda hijyeni gerektiren işletmelerde kullanılan el ve aletlerin hijyeninde, Hastane ve sağlık hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda özel hijyen gerektiren alanlarında EL, ALET,MAKİNE VE EKİPMAN   hijyeninde kullanılır.

Kokusuz, renksiz ve şeffaf bir  sıvı maddedir. Mikroorganizmaları inhibe eden alkol bazlı hijyen maddesidir. Parfümsüz renksiz olması sebebiyle yüzeylerde koku bırakmaz. Uygulama  sonrası yapışkanlık bırakmaz.  Bakteri oluşumunu engeller. Hızlı ve Etkilidir.

KULLANIM ALANLARI:  Restoran, Kafe ve Yemek Şirketleri, Ofis, Kurum ve Kuruluşların merkezleri, Hastane ve Sağlık Kuruluşları,  laboratuvarlar, Fabrikalar, Çamaşırhaneler ve Oteller, Temizlik firmalarının yer ve yüzeyleri alet ve ekipmanları için kullanılır. Hijyen sıvısının kullanımından önce kirli alanlar deterjan ile iyice temizlenip bol su ile durulanır. Temiz ve kuru yüzeye uygulanır.

UYGULAMA; hijyen sağlanacak yapılacak yüzeye püskürtülerek ve EL ALET dezenfeksiyon havuzlarına doldurularak kullanılır.

 

ü ÜRÜN BARKODU; 8682631400804

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR