Roberto Cavalli Nero Assoluto EDP 75 ml Kadın Parfüm
Roberto Cavalli Nero Assoluto EDP 75 ml Kadın Parfüm

Roberto Cavalli Nero Assoluto EDP 75 ml Kadın Parfüm

Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

Bir kadının en büyük ilgilerinden biri de iyi kokmaktır. Her zaman her yerde kaliteli kokmaya özen gösterir. Size kalite ve özeni bir arada yaşatmanız için bir fırsat sunmaktadır. Bunu başarabilen çok az durum ve ürün vardır lakin bu ürün bunları en baştan yapabilecek nitelikte bir üründür. Her anlamda olduğu gibi doğallıkla üretilmiştir. 75 ml hacmiyle de oldukça uzun süreler size hizmet etmek amacıyla üretilmiş olup her kadının sahip olduğu kaliteyi artırmak amacıyla daha da ilerilere taşınmaya çalışılmıştır. Simsiyah oval şişe tasarımı ve altın sarısı işlemeli kapağıyla oldukça da etkili bir tasarıma sahip olan ürün her anlamda etkileyicidir.

 

ü ÜRÜN BARKODU; 3607346596210

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR