Nuxe Reve De Miel El ve Tırnak Bakım Kremi 50 ml
Nuxe Reve De Miel El ve Tırnak Bakım Kremi 50 ml

Nuxe Reve De Miel El ve Tırnak Bakım Kremi 50 ml

Marka : Nuxe
Fiyat : ₺100,00(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

Bu krem yüksek doğal içerikli aktif madde konsantrasyonu ile elleri besler, rahatlatır, güçlendirir ve yaşlanma izlerine karşı bakım sağlamaya yardımcı olur.

Soğuk hava ve diğer çevresel etkilerini ellerde oluşturduğu kuruluk ve hassasiyete karşı elleri korumaya yardımcı olur. İnce ve yağsız yapısı ile cilt tarafından tamamen emilir.

Eller yumuşaklık kazanır, tırnaklar güçlenir.

Uygun Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri için uygundur.

Kullanım Şekli: Gün içerisinde ihtiyaç duydukça parmaklardan bileklere kadar masaj yaparak uygulayın. Tırnaklarınızın çevresine özen gösterin.

 

ü ÜRÜN BARKODU; 3264680010446

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR