Note Mineral Pudra 01
Note Mineral Pudra 01

Note Mineral Pudra 01

Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

Mineraller içeren, ipeksi ve hafif yapısı ile doğal bir görünüm sunarken cildin ihtiyaç duyduğu bakımı desteklemeye yardımcı olur.

Kalsiyum, magnezyum, manganez ve çinko bakımından zengin Coral Seaweed sayesinde cildin ihtiyaç duyduğu bakımı destekleyerek canlı görünmesi için yardımcı olur.

Kalsiyum; demir ve vitamin metabolizmasına katkıda bulunarak cildin mat görünmesini engellemeye yardımcı olur. Manganez; Bl, B3 ve C vitaminlerinin metabolizmasını etkinleştirerek cildi rahatlatıcı etki gösterir.

Içeriğinde bulunan E vitamini ile cildi çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur.

Cildin; doğal, canlı ve aydınlık bir görünüme ulaşmasında etkilidir.

Ipeksi, pürüzsüz ve mat bir görünüm sağla,

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Paraben içermez.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Açıldıktan sonra kullanım süresi 24 aydır.

 

ü ÜRÜN BARKODU; 8680705350017

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR