ModaCar Koltuk Arkası Kirlenme Önleyici Şeffaf Kılıf 422217
ModaCar Koltuk Arkası Kirlenme Önleyici Şeffaf Kılıf 422217

ModaCar Koltuk Arkası Kirlenme Önleyici Şeffaf Kılıf 422217

Marka : ModaCar
Toplam Stok Adedi : 0

Nerelerde Kullanırım ? Her tür araç koltuklarında kullanılabilir

Neden Kullanmalıyım ? Koltuk arkalarına oluşabilecek ayak izlerini,çizilmesini,delinmesini,çamur ve tozlardan koruyarak muhafaza eder.

Ürün Özellikleri : 2 adet fiyatıdır 
Yıkanabilir, silinebilir
Koltuk kafalığına hızlı ve kolayca takılır
Üstten kafalığa cırt cırtları sayesinde kuvvetli şekilde bağlanır.2 ayrı güçlü lastikli klipsleri ile birbirine koltuğun bel alt kısmından bağlanır.
65cm x 49cm  

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR