ModaCar 4 Araç Kapısı için Merkezi Kilitleme Seti 423949
ModaCar 4 Araç Kapısı için Merkezi Kilitleme Seti 423949

ModaCar 4 Araç Kapısı için Merkezi Kilitleme Seti 423949

Marka : ModaCar
Toplam Stok Adedi : 0
.
ÜRÜN KODU : OTM341122
ModaCar 4 Araç Kapısı için Merkezi Kilitleme Seti 341122, Ürün Özellikleri :


Aracınızın kapılarını tek tek her kapıyı kendi kilidinden açıp/kapatıyorsanız, tek kilitten tüm kapıları açıp-kapama veya alarm sistemide taktırıp alarmı devreye soktuğunuzda tüm kapılarında açılıp kapanmasını istiyorsanız bu ürünü kullanabilirsiniz.
4 merkezi kilitleme pompası, 1 kilitleme sistem beyni, Ara tesisat kabloları-gerekli diğer malzemeler içeren pakettedir.
Ürün takıldıktan sonra aracınızda alarm var ise alarmı devreye soktuğunuzda otomatik olarak kapılarda kapanacaktır
12 VOLT’a sahip kapı kiltleri pompalı olaran araçlarda kullanılabilir
Bu ürün 12 volt tur?

12 volt nedir? / Genel olarak binek otomobiller,hafif ticari araçlar,minibüs,panelvan gibi araçlar 12 volt güç çıkışına sahiptir.24 volt ? Kamyon,otobüs,bazı ticari minibüsler,TIR,bazı tekneler 24 volt güç çıkışına sahiptir.
.

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR