KaktüsKedi Gece Ateli Baş Parmak Kemik Düzeltici 711281
KaktüsKedi Gece Ateli Baş Parmak Kemik Düzeltici 711281

KaktüsKedi Gece Ateli Baş Parmak Kemik Düzeltici 711281

Toplam Stok Adedi : 0

Uyku bunyonu yumuşak süngerli bir destek ile başparmağı sabitler ve bir velkro bant sayesinde parmağı normal pozisyona doğru iterek düzelmesine yardımcı olur.
Gece uyku esnasında kullanılır.
Gece uyku bunyonu gün boyu yaşadığınız ağrıların azalmasına yardımcı olur ve dinlenmesine olanak sağlar
Zamanla oluşacak kirlenme durumunda süngerler yıkanabilir yada nemli bezle silinebilinir, plastik kısımlar aynı şekilde silinir ve temizlenebilir.
Kullanım Şekli: Ön baş parmağının iç kısmına gelecek şekilde süngeri plastik ile parmak arasına koyduktan sonra uygulayınız. Ayak baş parmağında hangi ayağa takılacak olması için plastik kısımlardaki R ( SAĞ ) ve L ( SOL ) yazılarına uygun olarak yerleştirme yapın. Cırt aracılığı ile gerdirme işlemini yaparak kayış kısmını gerin ve sıkı bir şekilde diğer kısma yapıştırın. Kayışın sıkılma esnasında dikkat edilmesi gereken husus, baş parmağın baskı sonucu gerilmesine dikkat ediniz ve parmagı gerili şekilde hizalayın cırtı takınız.

Dikkat; Yürüme esnasında gece bunyonunu kullanmayınız...
İlk kullanımlarda biraz üst kısma baskı yapacaktır bunun iki sebebi vardır. 1.si bu cihazı kullanırken yürüme işlevini yapmayınız sadece gece yatarken uykuda kullanıma uygun tasarlanmıştır. 2.si ilk zamanlarda bu şekilde rahatsızlıklar oluşur ve bu ayak alışana kadar devam edecektir.Alıştıktan sonra bu acıyı hissetmezsiniz ve bu acı gün boyu yürüme esnasında çektiğiniz acının kat kat düşüğüdür. Çünkü artık hem ağrılarınızın azalmasına yardımcı olacak hemde kullanımdan doğacak acılar oluşmayacak rahat kullanacaksınız.
Ölçüleri: 12cm*6 cm dir.

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR