KaktüsKedi Bio 120 Gün Ayak Koku Giderici 8 Adet Paket 711486
KaktüsKedi Bio 120 Gün Ayak Koku Giderici 8 Adet Paket 711486

KaktüsKedi Bio 120 Gün Ayak Koku Giderici 8 Adet Paket 711486

Toplam Stok Adedi : 0
Ürün Özelikleri : 8 adet gönderilir. Bu 1 kullanımda 2 ayak için 4 kez demektir. 120 gün etki süresi bulunur.
Her kullanım sonrası 8 saat sonunda
Ayak kokusunu bastırmak yerine, bakterilerin yerleştiği ayakkabıların temizlenmesini sağlayarak ayak kokusundan kurtarabiliyor.
Ayakkabınızı giymeden önce, tozu olarak hazırlanmış olan tozu ayakkabılarınızın içerisine dökün ve en az 8 saat boyunca ayakkabılarınızı giyin.
Ayakkabılarınızı isterseniz normal ayakla isterseniz de çorapla giyebilirsiniz.
Kullanmadan önce ayakkabılarınızı yıkamanıza gerek yoktur.
1 pakette 8 adet bulunur ve her 1 adet 1 ayakkabı içindir. .

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR