Jbl Gammarus 250 ML 25 Gr Kaplumbağa Yemi
Jbl Gammarus 250 ML 25 Gr Kaplumbağa Yemi

Jbl Gammarus 250 ML 25 Gr Kaplumbağa Yemi

Marka : JBL
Fiyat : ₺82,00(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 0

Su kaplumbağaları için tamamlayıcı yem: 10-50 cm büyüklüğünde kaplumbağalar için temizlenmiş tatlı su karidesleri, bataklık ve su kaplumbağaları için ek yem
Olağanüstü kabul görmektedir: Besleyici özelliği bozulmadan kurutulmuş tatlı su karidesleri (Gammarus)
Doğal kalsiyum içeriği kabuğun sağlıklı gelişimini destekler
Kaplumbağalar JBL yemlerini tercih eder: Yüksek değerli bileşenlerden oluşur, yem formülasyonu uygulamalı araştırmalar sonucunda geliştirilmiştir, yapımında ucuz balık unu kullanılmamaktadır
Teslimat kapsamı: Tamamlayıcı yem, Gammarus. Raf ömrü açılmadan 3 yıl, açıldıktan sonra 3 aydır

Kaplumbağaların beslenme ihtiyacına özel
Çoğu su ve bataklık kaplumbağası omnivordur. Ancak kaplumbağaların en sevdiği yemlerin başında balıklar ve küçük su hayvanları gelir. Bazı su bitkilerini yemeyi de severler. JBL kaplumbağaların türe uygun beslenmesi için, hayvanların büyüklüğüne göre belirlenmiş geniş kapsamlı bir seçenek sunuyor. Kurutulmuş balık, kabuklu hayvanlar ve yosunlar ilk sırada yer alıyor.

JBL yemlerini kullanmak için diğer iyi nedenler Kaplumbağalar arasında çarpıcı bir şekilde kabul görmeleri: Doğada yemleme yöntemiyle yapılan uygulamalı araştırmalar / Yüksek değerli balık proteini kullanımı (ucuz balık unu kullanılmamaktadır), vitamin kaybını önleyen hava geçirmez ambalaj.

Su kaplumbağaları için yemleme önerisi:
Genç, henüz gelişmekte olan hayvanlar: Suyun bulunduğu kısma günde 2 ilâ 4 kez yaklaşık 10 dakikada tüketilebilecek miktarda, Erişkin hayvanlar: Haftada 4 ilâ 5 kez yemleme.



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR