Hugo Boss Bottled Unlimited EDT 100 ml Erkek Parfüm
Hugo Boss Bottled Unlimited EDT 100 ml Erkek Parfüm
Hugo Boss Bottled Unlimited EDT 100 ml Erkek Parfüm

Hugo Boss Bottled Unlimited EDT 100 ml Erkek Parfüm

Marka : Hugo Boss
Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

İnsanlar hayatları boyunca kalite peşindedir. Doğal hakları olan kaliteyi elde etmek ve kullanmak insanların en büyük hedefleri arasında gösterilebilir. Hugo Boss Bottled Unlimited EDT 100 ml kaliteyi yine bizlerle buluşturmayı başarmıştır. 100 ml hacmiyle oldukça da uzun bir müddet sizlere bu kaliteyi sunmak üzere özel olarak üretilmiştir. Her insanın peşinde olduğu kaliteyi her seferinde başarıyla ortaya koyan bu ürün gibi birçoğu var Hugo Boss bünyesinde. Ürün tasarım olarak da kullanıcıyı tatmin edebilecek bir tasarıma sahiptir. Beyaz şişesinin yanı sıra kabartma şeklinde şişeye işlenen logoda bunun en büyük örneklerinden biridir sanırım. Tasarım olarak bile gurur duyabileceğiniz bir ürün olmakla beraber etkili gözlere maruz kalabilirsiniz.

 

ü ÜRÜN BARKODU; 737052766775

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR