HomeCare İnşaat Sonrası Derin Temizleyici 422505
HomeCare İnşaat Sonrası Derin Temizleyici 422505

HomeCare İnşaat Sonrası Derin Temizleyici 422505

Marka : HomeCare
Toplam Stok Adedi : 0

Ürün Özelikleri : Güçlü ve konsantre formül ile senelerin birikmiş kirlerini ve normal temizleyicilerin çıKaramadığı her türlü yerleşik kiri yok eder. İnşaat ve restorasyon sonrası temizlikler için idealdir.
Boya artıkları, tutkal kalıntıları, katran,zift,yağ ve etiket lekelerini yok eder.
Dikkat! Sulandırmadan laminantlarda, sırlanmamış fayanslarda, cilasız parke yüzeylerine ve cam yüzeylerde kullanmayınız.
1000 ml

Nasıl Kullanırım ? Ürünü kullanmadan önce yüzeyin görünmeyen bir yerinde dayanıklılık açısından test ediniz.
Boya, tutkal kalıntıları,katran, yağ ve etiket lekeleri, eski cilaları ve tabakaların yok edilmesi işleminde; Yüzeyi ıslak bir bezle ıslatın, ürünü direkt olarak uygulayın ve 10 dk.etki etmesini bekleyip, bir inşaat fırçası veya bez yardımı ile tabakayı toplayın ve suyla durulayın,gerekirse işlemi tekrar edin.
Bu işlemi 2 metreKarelik bölümler halinde uygulanması tavsiye edilir.
Normal temizliği 2 kapak (30ml) ürünü 5 Litre suya Karıştırarak yapabilirsiniz.
Çok kirli alanlarda ürünü direkt veya 1’e 1 oranında su ile Karıştırabilirsiniz. .

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR