Eyüp Sabri Tuncer Köpük Sabun Bodrum Mandalinası 500 ml
Eyüp Sabri Tuncer Köpük Sabun Bodrum Mandalinası 500 ml

Eyüp Sabri Tuncer Köpük Sabun Bodrum Mandalinası 500 ml

Fiyat : ₺41,50(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

%100 doğal zeytinyağı içeren Eyüp Sabri Tuncer Bodrum Mandalinası Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun, kusursuz bir güzellik için başta el ve yüz olmak üzere vücudun günlük temizliğinde kullanılır. Cildinizin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir arınma sağlarken, teninizi nemlendirir, yumuşatır ve mükemmel bir bakım sağlar. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilen Eyüp Sabri Tuncer Bodrum Mandalinası Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabunun özel köpük yapısı ile kullanımı kolay ve pratiktir.

"Türkiyenin en güzel mandalinasının yetiştiği Bodrumda sıcacık güneşin altındaki mandalina ağaçlarından esinlenerek hazırlanan müthiş Bodrum mandalinası kokusunu yılın her anı yanınızda hissedin. Ferah, enerjik ve mutluluk veren kokusu hem cildinizi hem ruhunuzu sarsın."

 

ü ÜRÜN BARKODU; 8691685020746

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR