Estee Lauder Double Wear Brush On Glow 1C Light
Estee Lauder Double Wear Brush On Glow 1C Light

Estee Lauder Double Wear Brush On Glow 1C Light

Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

Bu ışıltılı ve uzun süre kalıcı BB aydınlık katar, kapatıcılık sağlar ve mükemmelleştirir. Hafif bir dokuya sahiptir, 8 saat kalıcılık sağlar.

Foto Optik Teknolojisi koyu halkaları aydınlatırken, yorgunluk beliritlerinin azaltılmasına yardımcı olur. Yüz hatlarını vurgular.

Lekeler, koyu halkalar, ince çizgiler ve kırışıklıklar gibi kusurları en aza indirir.

Nemlendirici formülü ile cildi yenileyerek anında canlı bir görünüm kazandırır. Cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı olurken aynı zamanda nemlendirir.

Kullanmadan önce çalkalayın.

Fırçanın ucuna ideal miktarda Double Wear Brush-On Glow BB uygulamak için aplikatörü alt kısmından döndürün. İstediğiniz noktaya uygulayın. Parmak uçlarınızla hafifçe dağıtın.

 

ü ÜRÜN BARKODU; 887167087606

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR