Eda Taşpınar Bronzing Bomb 200 ml
Eda Taşpınar Bronzing Bomb 200 ml

Eda Taşpınar Bronzing Bomb 200 ml

Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

Esmerlere özel bronzlaşma bombası

Özel formülü sayesinde cildin doğal bronzlaşma sürecini hızlandırır. Eşsiz Eda Taşpınarın esmer ten rengini yakalamanıza yardımcı olur. Cildinizi yatıştırmayı ve korumayı amaçlarken, aynı zamanda da cildinizin nefes almasını sağlar. Esmer tenlilerin kullanımına uygundur.

Nasıl Kullanılır?

Vücuda püskürtülerek rahatça emilmesini sağlamak için hafifçe masaj yapılarak uygulanır. Ürünü güneşe çıkmadan önce uygulayın ve özellikle buharlaştıktan veya deniz banyosu yaptıktan sonra sık sık tekrarlayınız.

 

ü ÜRÜN BARKODU; 8681425002781

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA;Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR