Costume National Homme EDP 100 ml Erkek Parfüm
Costume National Homme EDP 100 ml Erkek Parfüm
Costume National Homme EDP 100 ml Erkek Parfüm

Costume National Homme EDP 100 ml Erkek Parfüm

Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

ODUNSU – BAHARATLI

Bu yeni parfümde Ennio, daha önceki kokularla bütünlüğü sağlamak için, yine tüm zamanlara uyan, elegan ve duygusal bir şeyler düşündü. Teknik yaratım en prestijli usta burunlardan biri tarafından detaylara ve bütüne büyük önem verilerek, oldukça erkeksi ama zarif, baştan çıkarıcı ve olağanüstü şık biçimde yaratıldı. Çok yönlü, şehirli & kozmopolit kişilikli, kalite ve "Rock & Roll" tutumunu edineceği her üründe arayan profesyonel erkeğin vazgeçilmezi olarak istenildiği her an kullanılabilir. Kuru ve temiz tene kullanılması daha kalıcı ve hoş bir etki yaratır.

Tepe Notası: Greyfurt, Kakule, Bergamot Kalp Notası: Tarçın, Kekik, Karanfil Dip Notası: Sandal Ağacı, Paçuli, Laden

 

ü ÜRÜN BARKODU; 3760056101577

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR