Clinique Dramatically Different Nemlendirici Losyon 50 ml
Clinique Dramatically Different Nemlendirici Losyon 50 ml

Clinique Dramatically Different Nemlendirici Losyon 50 ml

Marka : Clinique
Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

Dermatologlar tarafından geliştirilmiş yüz nemlendirici, cildi yumuşatmaya ve cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Cilde ışıltılı bir görünüm kazandırır. Gün boyu nemlendirme sağlar. Kolayca sürülür ve hızla emilir. Cildin kendi nem bariyerinin güçlendirilmesine destek verir ve böylece daha çok nem cilde hapsedilebilir. Nemini kaybetmeyen cilt daha genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşur. Bunun sırrı sistemimizde gizlidir. Devrim yaratan 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemimiz saygın bir dermatolog tarafından geliştirilmiştir. Bu basit ve özelleştirilmiş rutini günde iki kez, yalnızca üç dakika ayırarak uygulayın: Yüz Temizleme Köpüğü ile temizleyin, Arındırıcı Losyon ile arındırın ve Dramatically Different Nemlendirici Losyon+, yağsız Jel veya hafif Jel ile nemlendirin.

 

ü ÜRÜN BARKODU; 020714598938

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR