Anatolia Diamond Bitkisel Saç Bakım Seti
Anatolia Diamond Bitkisel Saç Bakım Seti
Anatolia Diamond Bitkisel Saç Bakım Seti

Anatolia Diamond Bitkisel Saç Bakım Seti

Toplam Stok Adedi : 0

ü ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

Saç Bakım Setinin Özellikleri

Şampuan 400 ml

Saç Bakım Losyonu 100 ml

Saç Bakım Seti içeriği Sarımsak Özü + Isırgan Otu +Siyah Çörek Otu + Zeytinyağından imal edilmiştir. Dökülen yıpranan saçlarınızı canlandırıp dökülen saçlarınızın yeniden canlanmasına ve uzamasına yardımcı olur. Saçların bakımlı, nemli, parlak ve ışıl ışıl tertemiz görünmesini sağlar.

Kullanım Şekli:

Karışık bitki özünden özel olarak imal edilen losyonu kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Micro Roller ile saç diplerine fazla bastırmadan masaj yapın. Losyonu saç diplerine parmak uçlarınızla iyice yedirin. Ardından saçınıza bone takıp birkaç saat bekleyin. İmkan dahilinde sabaha kadar bekletilirse daha fazla etki yapar. Sabah duş alırken şampuanı iyice çalkalayın. Köpüğünü en az 5 dakika saçınıza masaj yapın. Ardından saçlarınızı bol su ile durulayın.

 

ü ÜRÜN BARKODU; 8699936864699

 

ü Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

ü GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

ü İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

ü HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 



cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR